Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğlunun sünnetinde klasik arabalarla şehir turu attırdı

Osmaniye’de oğlunu sünnet ettiren Mücahit Canpolat, klasik arabalarla şehir turu yaptırarak sünnet düğünü düzenledi.Osmaniye’nin Yunus Emre Mahallesi’nde ikamet eden Mücahit Canpolat’ın evine konvoy oluşturarak gelen klasik arabalar,...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmaniye’de oğlunu sünnet ettiren Mücahit Canpolat, klasik arabalarla şehir turu yaptırarak sünnet düğünü düzenledi.
Osmaniye’nin Yunus Emre Mahallesi’nde ikamet eden Mücahit Canpolat’ın evine konvoy oluşturarak gelen klasik arabalar, davul zurna eşliğinde karşılandı.
Sünnet törenine katılmak üzere gelen klasik arabaların rengarenk süslendiği görüldü. Konvoya katılan araçların her birinin 30-40 yaşlarında olduğunu belirten baba Mücahit Canpolat, “Ben bir kaportacı olarak sanayi esnafıyım. Düşük model bir araç düşündük yani klasik bir araç. Bunu duyan diğer arkadaşlarım da böyle bir etkinlik olduğunu duyunca ’bizler de gelip katılalım’ dediler. Hepini davet ettim teker teker. Bu şekilde bir nostalji grubumuz var. Eskiyi canlandırmak, nostalji, tarihi eser gibi. Nasıl tarihi bir kale dikkat çekiyorsa bizim için de bir sanayici olarak eski araçlar dikkatimizi çekiyor. İlgi alanımıza giriyor. Bu yüzden de böyle bir etkinlikte bulunduk. Yolda giderken araçlara ilgi alaka çok fazla. Sadece Osmaniye’de değil yurdumuzun birçok yerinde bu böyle. Eski araçlara olan ilgi çok fazla” dedi.
Klasik otomobil sahiplerinden İsmail Yaşar, 17 yıldır kendisinde olan baba yadigarı klasik arabasıyla törene katıldığını belirtti. Yaşar, “Mücahit ustamızın sünnet törenine katılmış bulunmaktayız. Bizim klasik araçlarımızda emeği çok Mücahit ustamızın. Biz de onun emeğine karşılık sünnet töreninde bir araya gelelim hep beraber olalım dedik. Arkadaşlarla anlaştık bir araya geldik. İnşallah akşam da sünnet düğününü yapacağız. Ama öncelikle bir şehir turu yapmayı düşünüyoruz. Eski araçlara olan ilgi çok fazla. Bizim altımızda eski aracı görenler, eski araç olduğunu bilenler, klasik araç yapmaya o da niyetleniyor, bize gelerek akıl danışıyor. ’Bize yardımcı olur musunuz’ diyorlar” ifadelerini kullandı.
Daha sonra törene katılanlar klasik otomobillerle şehir turu attı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.