Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OESOB Başkanı toprağa verildi

Ankara’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (OESOB) Başkanı Aydın Bostancıoğlu için tören düzenlendi.Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği önünde düzenlenen törende...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
OESOB Başkanı toprağa verildi

Ankara’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (OESOB) Başkanı Aydın Bostancıoğlu için tören düzenlendi.

Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği önünde düzenlenen törende Aydın Bostancıoğlu’nun 1990 yılından bu yana gerek Fatsa gerekse Ordu’da esnaf için verdiği çaba ve çalışmalar dile getirildi. Buradaki uğurlama törenine Ordu Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, oda başkanları ve esnaf katıldı.

Bostancıoğlu’nun naaşı burada yapılan uğurlama töreninin ardından Fatsa ilçesine götürüldü.

Cenazeye Bakan Kurtulmuş da katıldı

Bostancıoğlu, öğle namazını müteakip Fatsa Orta Büyük Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Yassıtaş Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Bostancıoğlu’nun cenazesine Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş da katıldı.

Bostancıoğlu, 2011 yılından bu yana Ordu Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığını yürütüyordu. 1990 yılından bu yana Fatsa Gıda Maddeleri Esnaf Odası Başkanlığını da yürüten Bostancıoğlu, bir süredir Ankara’da tedavi görüyordu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.