Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O SES Türkiye Yarışmacısı Nur Cennet Uçar: “Bacağıma Alkol Bastılar”

O Ses Türkiye yarışmasıyla ünlenen Nur Cennet Uçar, doğum için gittiği hastanede kendisine yanlış iğne yapıldığını iddia etti.O Ses Türkiye yarışmasıyla Türkiye’nin tanıdığı isim haline gelen Nur Cennet Uçar, 16 Mart tarihinde...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
O Ses Türkiye yarışmasıyla ünlenen Nur Cennet Uçar, doğum için gittiği hastanede kendisine yanlış iğne yapıldığını iddia etti.
O Ses Türkiye yarışmasıyla Türkiye’nin tanıdığı isim haline gelen Nur Cennet Uçar, 16 Mart tarihinde doğum için gittiği Erdemli Devlet Hastanesi’nde kendisine yanlış iğne yapıldığını iddia etti. Yanlış iğne sonucu bacaklarının çürüdüğünü söyleyen Uçar, uzun süren tedaviler nedeniyle bebeği ile ilgilenemediğini dile getirdi.
“BACAĞIMA ALKOL BASTILAR”
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavisine devam eden Nur Cennet Uçar, başından geçenleri şöyle anlattı;
“Erdemli Devlet Hastanesi’ne doğum için gittim. Sezaryene aldılar beni. Sezaryenden çıktıktan sonra 2 gün orada kalmam gerekiyordu. Hemşire sol bacağıma bir iğne yaptı. İğne yaptıktan sonra orası acayip bir şekilde yanmaya başladı ve bembeyaz oldu. Biz müdahale ettik ‘ne oluyor’ diye. Hemşire de alerjim olduğunu söyledi ancak benim iğnelere karşı alerjim yok. Çünkü böbrek taşı olduğu için genellikle iğne yaptırırım. Daha sonra iki gün boyunca alkol bastılar, geçeceğini söylediler. Pansumana gitmeye devam ettim. Bugün 24. gün. Her pansumana gittiğimde geçeceğini ve böyle şeylerin normal olduğunu söylediler bana. Ama bacağım gitgide daha kötü oldu ve çürüdü”
“ÖMÜR BOYU BACAĞIMDA İZLE YAŞAMAK ZORUNDA KALACAĞIM”
Bacağındaki dokuların çürüdüğünü ve ömür boyu bacaklarındaki izle yaşamak zorunda kalacağını sözlerine ekleyen Uçar, “Yürümekte zorlanıyordum ve çocuğuma hiçbir şekilde faydalı olamadım. Doğduğundan beri kucağıma alamıyorum, emziremiyorum. En sonunda Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne geldim. Burada da bacağımı oydular, çünkü tamamen dokuyu, hücreyi öldürmüş. Orayı oyup, diğer bacağımdan doku aldıktan sonra yama yaptılar. Ben ömür boyu iki bacağımda da izle yaşamak zorunda kalacağım” dedi.
“ŞİKAYETÇİYİM”
Hastaneden şikayetçi olacağını dile getiren Uçar, “Bir sürü işimi iptal etmek zorunda kaldım. Onu da geçtim çocuğumu günlerdir göremiyorum. Onlara zaten dava açacağım. Ben sesimi duyuran kişiyim, duyurmayan acaba kaç kişi var. Allah’a havale ediyorum ama şikayetimi de edeceğim. Ben yarışmadan sonra konserlerime devam ettim. Solistim, işlerime devam ediyorum. Normalde bir kadın sezaryen olduğu zaman 40 gün yatar, 40 gün sonra da kalkıp işine gücüne devam edebilir. Bir sürü işlerimi iptal etmek zorunda kaldım bu olay yüzünden. Çünkü ayağa kalkamıyorum. Her şeyim şu an yatakta gerçekleşiyor. Çok acı duyuyorum. Daha ne kadar devam edecek bilmiyorum. Net bir şey söylenmiyor. Bacaktaki deri tutacak mı? Tutmazsa yeniden ameliyat olayım var. Bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Nur Cennet Uçar’ın Kayseri’deki tedavi sürecinde eşi Erhan Uçar kendisini bir an olsun yalnız bırakmıyor.
Mersin Erdemli Devlet Hastanesi yetkilileri ise olayın soruşturma aşamasında olduğunu ve bu nedenle herhangi bir açıklama yapılmayacağını ifade etmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.