Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O Pazubantlar Ülkü Ocakları’nın Çıktı

Şırnak’ta şehit düşen Özel Harekat polisi Ersan Gürpınar’ın cenaze töreninde şehidin silah arkadaşlarının kolundaki pazubatlarının Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz tarafından gönderildiği öğrenildi.Şehit...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
O Pazubantlar Ülkü Ocakları’nın Çıktı
Şırnak’ta şehit düşen Özel Harekat polisi Ersan Gürpınar’ın cenaze töreninde şehidin silah arkadaşlarının kolundaki pazubatlarının Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz tarafından gönderildiği öğrenildi.
Şehit Özel Harekat polisi Ersan Gürpınar memleketi Samsun Kavak’ta toprağa verilirken, silah arkadaşlarının kolunda bulunan ve üzerinde Enfal Suresi’nin 17. Ayeti Kerimesi’nin Türkçe meali ve Arapçası’nın yazılı olduğu pazubantlarının Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz tarafından gönderildiği öğrenildi. Meali "Onları siz öldürmediniz, fakat Allah öldürdü onları" şeklinde olan ayet, Osmanlı Devleti döneminde Kemankeş Sırrı olarak biliniyor.
Hemen hemen tüm şehitlerin ailelerini gerek ziyaret ederek, gerekse telefonla arayarak başsağlığı dileyen ve ailelerle sık sık görüşen Olcay Kılavuz, imkanlar ölçüsünde tüm şehit cenazelerine de katılmasıyla biliniyor. Özel Harekat birimlerinin de katıldığı programlarda sevgiyle karşıladığı Olcay Kılavuz tarafından yaptırılan bu pazubantlarının sıcak çatışma bölgesinde görev yapan tüm Özel Harekatçılara gönderildiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.