Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O anı arabaları ile giderken farkında olmadan böyle görüntülediler

TÜRKİYE’DE DÜN AKŞAM YAŞANAN VE BİRÇOK NOKTADAN GÖZLENEN GÖKTAŞI YAĞMURU TRABZON’DA BİR GRUP GENCİN ARABALARI İLE GEZİNTİYE ÇIKTIKLARI ANDA ARAÇ İÇİNDE CEP TELEFONLARININ KAMERALARINA YANSIDI.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2020 04:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2020 04:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
O anı arabaları ile giderken farkında olmadan böyle görüntülediler

Türkiye’de dün akşam yaşanan ve birçok noktadan gözlenen göktaşı yağmuru Trabzon’da bir grup gencin arabaları ile gezintiye çıktıkları anda araç içinde cep telefonlarının kameralarına yansıdı.

Göktaşı yağmuru dün akşam saat 20.30’dan itibaren Türkiye’nin birçok şehrinde görüldü. Göktaşının yaydığı ışık Doğu Karadeniz Bölgesi’nin Trabzon, Rize ve Artvin illerinin yanı sıra Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Erzurum, Erzincan ve Ardahan başta olmak üzere birçok şehirde de göründü. Beklenmeyen bir doğa olayı olduğu için genellikle güvenlik kameralarına yansıyan o anları farkında olmadan cep telefonu ile de o anlarda çekim yapan bir grup Trabzonlu genç de görüntüledi. Arabaları ile Trabzon’un Akçaabat ilçesi Karadeniz Sahil Yolu’nda seyir halinde olan ve müzik eşliğinde araçları ile gençlerden biri araç içerisinde yolu görüntülediği sırada bir anda gökyüzünde beliren parlak cisim korku ve paniğe neden oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, görüntüyü çeken gencin tepkisi "Oooo" şeklinde oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.