Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nusaybin’den Tekirdağ’a Havanlı Mesaj

Nusaybin’de görev yapan Tekirdağlı bir uzman çavuş, PKK’lıların üzerine attığı havan mermisinin fotoğrafını köylülerine armağan etti.Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Mardin’in Nusaybin ilçesinde görev yapan Tekirdağlı uzman...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nusaybin’de görev yapan Tekirdağlı bir uzman çavuş, PKK’lıların üzerine attığı havan mermisinin fotoğrafını köylülerine armağan etti.
Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Mardin’in Nusaybin ilçesinde görev yapan Tekirdağlı uzman çavuş U.Y., PKK’lı teröristlerle çatışma sırasında elindeki havan mermisine köyünün adı olan ‘Hacısungur’ yazısını yazdıktan sonra, merminin fotoğrafını çekip, teröristlerin üzerine attı. U.Y. havan mermisini teröristlerin üzerine attıktan sonra, merminin fotoğrafına sosyal medya hesabından, “Bu havanı köyümdeki herkes için attım. Şerefsizlere, nokta atışı olmuş. Nusaybin’den tüm Hacısungur’a selam olsun” yazısını yazarak, paylaşımda bulundu.
Kimi sosyal medya kullanıcıları, uzman çavuş U.Y.’nin paylaştığı havan mermisinin fotoğrafına destek yağdırırken, bazı sosyal medya kullanıcıları ise havan mermisinin fotoğrafının altına, kendi köyünün adını yazarak, “Bir tane de bizim için at” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.