Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nusaybin’de Bir Asker Şehit Oldu

Genelkurmay Başkanlığı, Nusaybin’de bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlar sırasında bir askerin şehit olduğunu açıkladı.Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "23 Nisan 2016 Cumartesi günü Mardin ili...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanlığı, Nusaybin’de bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlar sırasında bir askerin şehit olduğunu açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "23 Nisan 2016 Cumartesi günü Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 11.00’de şehit olmuştur" denildi.
Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" ifadesi kullanıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.