Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nusaybin’de 1 Asker Ve 1 Polis Şehit Oldu

Genelkurmay Başkanlığı, Nusaybin’de devam eden operasyonlar sırasında bir asker ile bir polisin şehit olduğunu açıkladı.Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:"9 Mart 2016 Cumartesi günü Mardin ili Nusaybin...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanlığı, Nusaybin’de devam eden operasyonlar sırasında bir asker ile bir polisin şehit olduğunu açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:
"9 Mart 2016 Cumartesi günü Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan saldırı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız ve bir kahraman emniyet mensubumuz şehit olmuş; iki kahraman silah arkadaşımız ve üç kahraman emniyet mensubumuz hafif şekilde yaralanmışlardır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatımızın Mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza ve kahraman emniyet mensuplarımıza acil şifalar temenni ediyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.