Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Noel Baba Şenlikleri Bu Yıl Konsersiz Yapılacak

Antalya’nın Demre ilçesinde belediye tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Noel Baba Şenlikleri’nde konserler, terörle mücadelede verilen şehitler sebebiyle iptal edildi.Demre Belediyesi tarafından, kapatılan Beymelek Belediyesi’nce...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Demre ilçesinde belediye tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Noel Baba Şenlikleri’nde konserler, terörle mücadelede verilen şehitler sebebiyle iptal edildi.
Demre Belediyesi tarafından, kapatılan Beymelek Belediyesi’nce düzenlenen ’Beymelek Karabibik Bahar Şenlikleri’nin yerine düzenlenmeye başlanan Noel Baba Festivali’nde bu yıl konser olmayacak. 15 Mayıs tarihinde başlayacak festival, 13 Haziran tarihinde sona erecek.
Türkiye’nin terörle mücadele kapsamında zor bir dönemden geçtiğini ve belediye olarak aldıkları konserlerin iptal kararını Demre halkının anlayışla karşılayacağını düşündüklerini dile getiren Başkan Süleyman Topcu, “Noel Baba Festivalleri kapsamında her yıl vatandaşlarımız için konserler düzenliyorduk. Ancak ülkemizin şuanda terör konusunda kararlı mücadelesi sürerken üzücü olaylar yaşayıp şehitler veriyoruz. Demre Belediyesi olarak askerimizin, polisimizin, kısacası ülkemizin canı yanarken bizler asla eğlenemeyiz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.