Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer’in çile dolu hayatı bitmedi

Çocuklarını babası tarafından fuhuşa zorlanan, kabul etmeyince bıçaklanan ve bir yol boyunca tedavi gören genç kadın, ikinci evliliğini yaparak İzmir’e yerleşti. Talihsizlikler genç kadının yakasını burada da bırakmadı.İddiaya göre,...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuklarını babası tarafından fuhuşa zorlanan, kabul etmeyince bıçaklanan ve bir yol boyunca tedavi gören genç kadın, ikinci evliliğini yaparak İzmir’e yerleşti. Talihsizlikler genç kadının yakasını burada da bırakmadı.
İddiaya göre, İstanbul’da yaşarken üç çocuğunun babası D.C.P. tarafından borç nedeni ile kendinden habersiz A.D.’yle fuhuş yapmaya zorlanan, ilişkiyi kabul etmediği için yolda önü kesilerek A.D. tarafından sekiz yerinden bıçaklanıp bir yıl yatalak kalan Nilüfer Böken, eşinden ayrılıp, İzmir’de yeni bir hayat kurmak istedi. İzmir’de tekrar evlenip mutlu bir yuvanın hayalini kuran genç kadını, kendisini bıçaklayan A.D. açtığı davayı geri çekmesi için tehdit etmeye başladı. Üç çocuğundan ikisi zihinsel engeli olan Nilüfer Böken, ikinci evliliğini yaptığı kocası da doktora hakaretten cezaevine girince, sağlığı nedeniyle çalışamadığı için tek başına çocukları ile hayat mücadelesi vermeye başladı.
"Benim karşılığımda borç aldığını öğrendim"
İlk eşinden boşanmasına rağmen çocukları için yeniden birleştiklerini belirten Böken, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "İlk eşim çalışmıyordu, eve bir katkısı yoktu. Boşandım ama çocuklarım için tekrar barıştım. Ancak, yine çalışmamaya devam etti. Borç alıyordu devamlı. Kredi kartı borcundan dolayı benim haberim olmadan benim karşılığımda borç alıyor. Çocuklarımın babası olan D.C.P.’nin arkadaşı iş çıkışı beni zorla eve götürmek istedi. Ben de direnince önce beni dövdü, sonra da bıçakladı. Bıçaklandıktan sonra eşimin beni sattığını öğrendim. A.D. açtığım davayı geriş çekmem için beni tehdit edince İzmir’e ablamın yanına geldim. Burada ikinci evliliğimi yaptım ama A.D. tehditlerini devam ettirmeyi sürdürdü. Ben bıçaklanma olayından sonra yedi ameliyat oldum. Üç ay sonrada bypass olacağım. Ayakta 10 dakika duramıyorum. İkinci evliliğimi yaptığım eşim ise doktorla tartıştı. Açılan dava sonrası ‘doktora hakaretten’ tutuklandı. Eşim bana ve üç çocuğuma bakıyordu. O cezaevine girince kimsesiz kaldık."
Çocuklarıyla güzel bir bayram kutlayamadıklarını belirten Nilüfer Böken, "Biz kaç bayram oldu bayram kutlayamıyoruz. En çok da çocuklarıma bayram elbisesi alamam zoruma gidiyor. Çocuklarımla güzel bir bayram geçiremedim. Anne olarak büyük üzüntü yaşıyorum. Elektrik su faturalarını ödeyemiyoruz. Komşularım yardım ediyor. Sağlığımdan dolayı bana iş veren de olmuyor" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.