Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer’de aile boyu kadro

İddialara göre Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey eşini, eşinin kardeşini, yeğenlerini, yeğenlerin eşini işe Belediyede almış. Diğer yandan Bozbey’in yardımcıları da başkandan geri kalmamış.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2019 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2019 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer’de aile boyu kadro

İddialara göre Mustafa Bozbey’in başkanlığını yaptığı Nilüfer Belediyesi’nin adeta Bozbey’in çiftliği haline geldiği ortaya çıktı. Belediyenin her bir kadrosunun bizzat Bozbey tarafından yakın akrabalarına peşkeş çekildiği iddia edildi. CHP’li Bozbey’in başta eşi Seden Bozbey olmak üzere, eşinin kardeşi Sezen Baştimur, yeğenleri Serhat Bozbey ve Osman Demirtaş ile yeğenin eşi Merve Demirtaş’ı belediyede kadrolu olarak işe aldığı da iddialar arasında.

ERDEM‘DE KADROLAŞMANIN İÇİNDE

Belediye Başkan yardımcılarından Turgay Erdem’in yine iddialara göre yakın akrabaları Zeynep Terzioğlu ve yakını, Semih Atlı ve Atlı’nın eşi Melahat Atlı da belediyede işe alındı. Yine bir başka belediye başkan yardımcısı Adil Kayaoğlu’nun oğlu Samet Kayaoğlu ve yeğeni Uğur Karacan’ın, bir diğer başkan yardımcısı Nazlı Yazgan’ın kardeşi Bekir Sargın’ın, bir diğer başkan yardımcısı Ahmet Çakıcı’nın oğlunun nişanlısı Azize Karacan’ın ve yine başkan yardımcısı Yalçın Işıkyıldız’ın akrabası Gülşah Yıldızışık Büyükçetin belediyenin çeşitli birimlerinde işe alınarak, belediyenin bütün imkanlarının akrabalara peşkeş çekildiği de belirtiliyor. Peşkeş öyle boyutlara ulaştı ki, Yazı İşleri Müdürü Nurşen Yakın da, “benim neyim eksik dercesine” yeğeni Fatma Soyugüzel’i belediyede işe aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.