Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NİLSEM’den öğretmenlere keçe kursu

Nilüfer Belediyesi bünyesindeki Sürekli Eğitim Merkezi’nde düzenlenen keçe atölyesi, el sanatları öğretmenlerinden büyük ilgi gördü. Atölyeye Bursa dışından da çok sayıda el sanatları öğretmeni katıldı.Nilüfer Sürekli Eğitim...

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2018 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
NİLSEM’den öğretmenlere keçe kursu

Nilüfer Belediyesi bünyesindeki Sürekli Eğitim Merkezi’nde düzenlenen keçe atölyesi, el sanatları öğretmenlerinden büyük ilgi gördü. Atölyeye Bursa dışından da çok sayıda el sanatları öğretmeni katıldı.

Nilüfer Sürekli Eğitim Merkezi’nde (NİLSEM) mesleki eğitimler her geçen gün artarak devam ediyor. Nilüfer Belediyesi, Nilsem Eğitim, Kültür, Destekleme ve Geliştirme Derneği (NİLSEMDER) ve Filiz Yün iş birliğiyle el sanatları öğretmenlerine yönelik “keçe atölyesi” düzenlendi. NİLSEM’de düzenlenen eğitim büyük ilgi gördü. Asimet Dolmaseven tarafında verilen atölyeye Nilüfer’in yanı sıra, Bursa’nın Osmangazi, Yıldırım, Karacabey, Mustafakemalpaşa, Yenişehir ilçelerinden, Balıkesir’den ve Konya’dan toplam 16 el sanatları öğretmeni katıldı.

Keçe atölyesinde tepme keçe tekniği ile tül üzerine şal yapımı öğretildi. Atölyeye katılan öğretmenler kendilerine sağlanan imkân için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ettiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.