Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Niksar’da yaşlılık maaşı kuyruğu

Tokat’ın Niksar ilçesinde yaşlılar, üç ayda bir yatırılan maaşlarını alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.Niksar ilçesinde, 3 ayda bir dağıtılan aylıklarını alabilmek için sabah erkenden PTT önüne gelen engelli ve 65 yaş üzerindeki...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokat’ın Niksar ilçesinde yaşlılar, üç ayda bir yatırılan maaşlarını alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.
Niksar ilçesinde, 3 ayda bir dağıtılan aylıklarını alabilmek için sabah erkenden PTT önüne gelen engelli ve 65 yaş üzerindeki vatandaşlar saatlerce kuyrukta bekledi. Hava aydınlanmadan yola çıkan yaşlılar gün ışığını ATM kuyruklarında görmeye başlıyor. Saatlerce kuyruk bekleyen yaşlılar, maaşlarını alabilmek için birbirleri ile yarışıyor.
Zaman zaman tansiyonun yükseldiği kuyrukta sırada bekleyenler, 3 ayda bir aynı sorunu yaşadıklarını belirterek, önlem alınmasını ve personel eksikliğinin giderilmesini istedi.
Yaşadıkları çilenin sona ermesi için yetkililerin duyarlılığını beklediklerini söyleyen vatandaşlar, "Sırf maaşımızı erken alabilmek için sabah erken saatlerde buraya geliyoruz. Birçok insan sabah namazını kılıp kuyruğa giriyor. Ancak, sıranın gelmesi için herkes saatlerce bekliyor. Yazın kavurucu sıcakta, kışın dondurucu soğukta yaşadığımız bu çilenin artık sona ermesini istiyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.