Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nikah Kıyacağı Gün Hayatı Karardı

Bingöl’de, 23 yaşındaki gencin düğününden üç ay sonra geçirdiği trafik kazasıyla hayatı karardı. Altı aydır yoğun bakımda tedavi gören gencin, resmi nikah kıymak için hazırlık yaptığı gün kaza yaptığı öğrenildi.2015 yılının...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bingöl’de, 23 yaşındaki gencin düğününden üç ay sonra geçirdiği trafik kazasıyla hayatı karardı. Altı aydır yoğun bakımda tedavi gören gencin, resmi nikah kıymak için hazırlık yaptığı gün kaza yaptığı öğrenildi.
2015 yılının Ağustos ayında kredi kartları, banka kredileri ve esnaftan 60 bin TL borçlanarak Betül Yılmaz ile hayatını birleştiren Rıdvan Ay (23), düğününden 3 ay sonra trafik kazası geçirdi. Altı aydır Bingöl Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Ay, kol ve bacaklarını kullanamıyor. Konuşma yetisini kaybeden Ay, mamayla besleniyor.
ACILI AİLE YARDIM BEKLİYOR
Trafik kazasıyla birlikte hayatı altüst olan aile, oğlundan kalan borçları ödemek ve tedavi giderleri için hayırsever iş adamlarından destek bekliyor. Solhan ilçesindeki bir barajda çalışan ve oğlunun geçirdiği trafik kazasıyla birlikte işi bırakmak zorunda kalan baba Mustafa Ay, “Doktorlar beyin travması geçirdiğini söylüyor. Oğlum şuan el ve ayaklarını kullanamıyor, konuştuklarımızı duyuyor ama cevap veremiyor. Doktorlar bir hafta 10 gün içerisinde taburcu edeceklerini söyledi” dedi.
Oğlunu tedavi ettirmek için daha iyi bir hastaneye götürmek istediğini belirten Ay, “Doktorlar bir veya iki yıl içinde düzelmezse ömrü boyunca yatalak kalacağını söylüyor. Oğlumu tedavi ettirmek için başka hastanelere götürmek istiyorum ama buna gücüm yetmiyor” diye konuştu.
“BORÇLARI ÖDEYEMİYORUM”
Oğlunun düğününden kalan 60 bin TL borcu ödeyemediğini belirten Ay,
“Oğlumun düğününü yapmak için 3 bankadan kredi çektim. İki kredi kartı ve ev eşyası dahil 60 bine yakın borcumuz var. Oğlumun kazasından dolayı işi de bırakmak zorunda kalınca borçları ödeyemez hale geldim” ifadelerini kullandı.
“OĞLUMUN İYİLEŞMESİNİ İSTİYORUM”
Oğluyla birlikte hayatlarının karardığını ifade eden anne Şemsihan Ay ise, oğlunun biran önce eski sağlığına kavuşmasını beklediklerini söyledi. Oğlu için Başbakan Ahmet Davutoğlu’dan yardım istediğini belirten anne Ay, şunları söyledi:
“Sayın başbakanımız Bingöl’e geldiğinde oğlumun durumunu izah edecek bir mektup gönderdim kendisine ama aradan geçen onca zamana rağmen herhangi bir dönüş yapılmadı bize. Buradan devlet büyüklerimiz, iş adamlarımız ve özel hastanelerden destek bekliyoruz, lütfen oğlumun eski sağlığına kavuşması için bize destek olun.”
“RESMİ NİKAH KIYACAĞIMIZ GÜN HAYATIMIZ KARARDI”
Eşinin resmi nikah işlemleri yaptığı gün trafik kazası geçirdiğini belirten Rıdvan Ay’ın eşi Betül Yılmaz da şunları kaydetti:
“Düğünümüzden üç ay sonra resmi nikâh için gün belirledik. Eşim, resmi nikâh işlemleri yapacağı gün, trafik kazası geçirdi. Hayatımızın en güzel günleri zehir zemberek oldu bize. Eşim 6 aydır yoğun bakım ünitesinde hayatla mücadele ediyor. Eşimden dolayı yaşadığımız sıkıntılara bir de borç yükleri bindi, nefes alamaz hale geldik. Eşimin tekrar eski sağlığına dönmesi için her gün dua ediyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.