Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nihat Doğan demokrasi nöbetine katıldı

İstanbul’da demokrasi nöbetine katılan sanatçı Nihat Doğan, "Hayatımızın en güzel yıllarını Recep Tayyip Erdoğan’ın hak ile batıl davasının tam ortasına düşüren Rabbimize şükürler olsun" dedi.15 Temmuz darbe girişiminin ardından...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da demokrasi nöbetine katılan sanatçı Nihat Doğan, "Hayatımızın en güzel yıllarını Recep Tayyip Erdoğan’ın hak ile batıl davasının tam ortasına düşüren Rabbimize şükürler olsun" dedi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından vatandaşların meydanlardaki demokrasi nöbetleri devam ediyor. Vatan Caddesi’nde devam eden nöbetlerde ellerinde Türk bayraklarıyla darbecilere meydan okuyan vatandaşlar, türküler ve marşlar eşliğinde bekleyişlerini sürdürüyor. Vatandaşların kutlu nöbetine Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, sanatçılar Nihat Doğan ve Züleyha Ortak, haber spikeri Seval Çopur, televizyon programcısı Ömer Ekinci de eşlik etti.
"Bu milleti hedefinden kimse vazgeçiremez"
Demokrasi nöbetindeki vatandaşlara seslenen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Bu hainler her zaman olacaktır. Melikşah’tan, Alparslan’dan aldığımız bu sancağı nereye gidecekse, nereye kadar götürülecekse bununla mükellef olacak bu milleti hedefinden kimse vazgeçiremez" diye konuştu.
Darbecileri kınayan ve milli iradeye vurgu yapan sanatçı Nihat Doğan ise, "Hayatımızın en güzel yıllarını Recep Tayyip Erdoğan’ın hak ile batıl davasının tam ortasına düşüren Rabbimize şükürler olsun" ifadelerini kullandı.
Sanatçı Züleyha Ortak da, "Nasipse pazar günü başkomutanımızla birlikte Yenikapı’da olacağız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.