Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Niğde’de Şehit Astsubay Ömer Halisdemir adına hatıra ormanı oluşturuldu

Darbe girişimcisi Tuğgeneral Semih Terzi’yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için hatıra ormanı oluşturdu.Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu Kasabasına 15 dekarlık araziye oluşturulan hatıra ormanında...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girişimcisi Tuğgeneral Semih Terzi’yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için hatıra ormanı oluşturdu.
Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu Kasabasına 15 dekarlık araziye oluşturulan hatıra ormanında 300 fidan toprakla buluştu. Hatıra ormanına ilk fidanı şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir dikti.
Fidan dikme törenine, Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, şehidin yakınları ve kasaba halkı katıldı. Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, "Gönül isterdi böyle bir sebepten dolayı burada fidan dikmeyelim, ama çok üzgünüz. Ülkemizin kahraman evladı Ömer Halisdemir kardeşimizin anısına bir hatıra ormanı kurmak için buradayız. Ömer kardeşimizi tarih yazacak. Biz şimdi konuşuyoruz bizlerden yüzlerce yıl sonra unutulmayacak bir kahraman” dedi.
Şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir hatıra ormanı tabelasındaki şehidin fotoğrafını eliyle severek, "Oğlum seni vatana verdiydim. Allah razı olsun vatanına sahip çıktın. Vatanına sahip çıktın kuzum gururlandırdın Türk milletini kuzum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.