Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nevşehirli Öğretmen İstiklal Marşı’na Klip Çekti

Nevşehir’de TOKİ Kız Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Aydın Adaklı’nın İstiklal Marşı’na çektiği klip beğeni topladı.TOKİ Kız Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Aydın Adaklı, kentte bulunan bazı kamu kurumu görevlileri, yabancı...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nevşehirli Öğretmen İstiklal Marşı’na Klip Çekti
Nevşehir’de TOKİ Kız Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Aydın Adaklı’nın İstiklal Marşı’na çektiği klip beğeni topladı.
TOKİ Kız Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Aydın Adaklı, kentte bulunan bazı kamu kurumu görevlileri, yabancı ve Türk öğrenciler ile vatandaşlara İstiklal Marşı okutarak klip çekti. Klipte, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu ve çeşitli daire müdürleri yer aldı.
Türkiye’nin içinde bulunduğu dönemde milli birlik ve beraberliğe katkıda bulunmak amacıyla böyle bir çalışma yaptığını belirten Edebiyat Öğretmeni Aydın Adaklı, “Ülkemizin geçmekte olduğu bu kritik günlerde biz de öğrencilerimiz ile birlikte İstiklal Marşımızı 7’den 77’ye bütün bir şehre okutarak teröre karşı olan tepkimizi göstermeye gayret ettik. Şehrimizin Valisinden çöpçüsüne kadar, gencinden yaşlısına kadar herkes seve seve okudu. Ve bilinsin ki eğer bugünlerde bu millet vatanına bayrağına, İstiklal Marşı’na sahip çıkıyorsa sahip çıktığımız bu dava haktır. Ve sonsuza kadar yaşayacaktır. Biz de karınca kararınca bir faydada bulunmuşsak ülkemizin bu güzel günlere erişmesinde bizim de faydamız olacaksa ne mutlu bize” şeklinde konuştu.
Projede yer almaktan dolayı mutluluk duyduklarını dile getiren TOKİ Kız Meslek Lisesi 12’inci sınıf öğrencileri ise "Bizler var oldukça ülkemizde terör barınamaz" mesajı verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.