Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nevşehir’de vatandaşlar demokrasi nöbetine devam ediyor

Nevşehir’de Diriliş Meydanında demokrasi mitingine katılan vatandaşlar nöbete devam ediyor.Nevşehir’de düzenlenen demokrasi mitingi Diriliş Meydanında devam ediyor. Demokrasi mitingine AK Parti İl Başkanı Mehmet ali Tanrıver, Nevşehir Belediye...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 00:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 00:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nevşehir’de vatandaşlar demokrasi nöbetine devam ediyor
Nevşehir’de Diriliş Meydanında demokrasi mitingine katılan vatandaşlar nöbete devam ediyor.
Nevşehir’de düzenlenen demokrasi mitingi Diriliş Meydanında devam ediyor. Demokrasi mitingine AK Parti İl Başkanı Mehmet ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Nevşehir Belediye Başkanlığı mehteran takımın mehter marşı ile devam etti.
Demokrasi mitingine katılan sivil toplum kuruluşu üyelerinin “Kefenimizi Giydik, Vatanımız İçin Ölmeye Geldik” pankartı ile çıkması mitinge katılan binlerce vatandaş tarafından sloganlarla karşılandı. Daha sonra ise sahneye çıkan 9 yaşındaki Mehmet Emin Çavdar’ın Mehmet Akif Ersoy’un “ Zulmü Alkışlayamam” isimli şiirini okuması ise mitinge katılan vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.
Demokrasi mitingi duaların okunması ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.