Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nevşehir’de kadınlar meydanları boş bırakmıyor

Nevşehir Diriliş meydanında devam eden demokrasi nöbetinin 25.gününde kadınlar meydanları boş bırakmamaya devam ediyor.Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de demokrasi nöbetinin 25.gününde Diriliş meydanında devam eden nöbette genci,...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 01:26
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 01:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nevşehir’de kadınlar meydanları boş bırakmıyor
Nevşehir Diriliş meydanında devam eden demokrasi nöbetinin 25.gününde kadınlar meydanları boş bırakmamaya devam ediyor.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de demokrasi nöbetinin 25.gününde Diriliş meydanında devam eden nöbette genci, yaşlısı meydanları boş bırakmamaya devam ediyor. Diriliş meydanında düzenlenen demokrasi nöbetinde özellikle genç kızlar ve yaşlı kadınlar ön sıralarda yerlerini alırken gece geç saatlere kadar alanları boş bırakmaya devam ediyor. Diriliş meydanında devam eden demokrasi mitingi saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam ederken program Nevşehir Belediyesi mehteran takımının marşları ile devam etti. Programda AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider birer konuşma yaparken Nevşehir halkına 25 gündür devam eden demokrasi nöbetinde meydanları boş bırakmadıkları için teşekkür etti.
Programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Metin Alkaya, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, belde belediye başkanları ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.