Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nevşehir’de 30 bin kişi tek yürek oldu

FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz Cuma akşamı darbe girişiminde bulunmasının ardından Nevşehir’de vatandaşlar meydanlarda Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmaya devam ediyor.AK Parti İl Başkanlığı tarafından bugün yapılan çağrıyı...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 22:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 22:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz Cuma akşamı darbe girişiminde bulunmasının ardından Nevşehir’de vatandaşlar meydanlarda Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmaya devam ediyor.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından bugün yapılan çağrıyı cevapsız bırakmayan Nevşehirli vatandaşlar AK Parti İl Başkanlığı önünde toplandı. Vatandaşlar ilk olarak araçlar ile konvoy düzenlerken daha sonra İl Başkanlığı önünden Ziraat Bankası meydanına kadar sloganlar eşliğinde yürüdü. Burada mitinge katılan yaklaşık 30 bin kişi “ Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Ne Mutlu Türküm Diyene, Vatan Sana Canım Feda” sloganları attı. Miting alanında bir konuşma yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ise Nevşehirlileri iradesine geleceğine sahip çıktı için teşekkür etti.
Belediye Başkanı Hasan Ünver’in konuşmasının ardından ise mitinge katılan vatandaşlar mehteran takımı ile marşlar söylerken Uğur Işılak tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazılan şarkıyı da hep birlikte söyledi. Mitingde İl Müftüsü Yakup Öztürk şehitlerimiz için dualar okudu.
Nevşehir’de düzenlenen mitinge, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Metin Alkaya, İl emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Belediye başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.