Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Neva Türk Müziği Topluluğu’ndan Bursa Lösemili Çocuklar yararına Konser…

Türkiye’nin yetiştirdiği dünyaca ünlü arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu konser vermek üzere Bursa’ya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2019 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2019 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Neva Türk Müziği Topluluğu’ndan Bursa Lösemili Çocuklar yararına Konser…

27 Aralık 2019 Cuma akşamı saat 20.00’de Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Devlet Korosu sanatçısı solist Bora Uymaz ile birlikte sahne alacak Şirin Pancaroğlu’nun konseri Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği (LÖDER) yararına gerçekleştirilecek.

Klasik müzik geleneğinden yetişen Türkiye’nin önde gelen arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu, geleneksel Türk müziği, doğaçlama, tango ve avangart türlerindeki çalışmaları ile de beğeni topluyor.

Şef Süveyda Çolakoğlu’nun yönettiği Neva Türk Müziği Topluluğu’nun programına konuk sanatçılar olarak katılacak Şirin Pancaroğlu ile Bora Uymaz, Erzurumlu İbrahim Hakkı’dan nesillere akan mısralarla Bora Uymaz’ın bestelerini seslendirecekler.

Neva Türk Müziği Topluluğu Şefi Süveyda Çolakoğlu, “Konser programımızda Şirin Pancaroğlu’nun arp resitalinin ardından, Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Devlet Korosu sanatçısı Bora Uymaz tarafından Erzurumlu İbrahim Hakkı divanından farklı formlardaki besteleri ilk kez Bursa’da dünyaca ünlü arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu’nun eşliğinde icra edilecek” dedi.

Konsere Erzurumlu İbrahim Hakkı’nın torunu Belkıs İbrahimhakkıoğlu da konuşmacı olarak katılacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.