Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NEÜ’de “Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü” etkinliği

Necmettin Erbakan Üniversitesinde (NEÜ) “Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü” etkinliği düzenlendi.Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından üniversitenin Uygulamalı Bilimler Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe öğretim...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
NEÜ’de “Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü” etkinliği

Necmettin Erbakan Üniversitesinde (NEÜ) “Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü” etkinliği düzenlendi.

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından üniversitenin Uygulamalı Bilimler Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Diken, yapılan çalışmalarla istihdama katkının önemli olduğunu belirterek İŞKUR’a ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na programa verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Kariyer planlaması ve meslek seçiminin önemini vurgulayan Prof. Dr. Ahmet Diken, fakültelerini tercih eden öğrencilerin, okuldan tam donanımlı şekilde ayrılmaları için tüm imkanları seferber ettiklerini ifade ederek bu tür etkinliklerin sürdürüleceğini kaydetti.

Program kapsamında İş ve Meslek Danışmanları Mehtap Bilir ve Ahmet Garip tarafından iş arama becerileri, özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri ve iş görüşmelerinde dikkat edilecek hususlar anlatıldı. Program konuşmacılara plaket takdiminin ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.