Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nata Vega’dan ziyaretçilerine aşure ikramı

Ankara Nata Vega AVM’de Cuma namazından sonra vatandaşlara aşure ikram edildi.Nata Vega AVM Genel Müdürü Tahir Çelik öncülüğünde alışveriş merkezinde Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure ikram edildi. Dualar eşliğinde başlayan...

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Nata Vega AVM’de Cuma namazından sonra vatandaşlara aşure ikram edildi.
Nata Vega AVM Genel Müdürü Tahir Çelik öncülüğünde alışveriş merkezinde Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure ikram edildi. Dualar eşliğinde başlayan aşure dağıtımında vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu.
Muharrem ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunun altını çizen Genel Müdür Tahir Çelik, "Bildiğiniz üzere Muharrem ayındayız, bu ay bizim için önemli aylardan. Tabi bu ayın en önemli unsuru da aşure, bizde bunu ziyaretçilerimizle paylaşmak istedik. Çok yoğun ilgi var, Muharrem ayını birlik beraberlik içinde böylece kutlamak istedik” dedi.
AVM ziyaretçileri ise aşure dağıtımından memnun olduklarını belirterek, birlik beraberlik mesajı verdi. Dağıtılan aşureden yiyen bir vatandaş, bir tabak aşurenin içinde birlik, beraberlik ve kardeşliğin olduğunu ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.