Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nata Vega Outlet AVM’den Eğlence Kampanyası

Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi, yaz mevsiminin girmesiyle birlikte ziyaretçilerine daha cazip hizmet sunmak maksadıyla bazı kampanyalar başlattı.Nata Vega Outlet AVM, ‘Alışveriş keyfini eğlenceye dönüştürme’ sloganıyla başlattığı...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nata Vega Outlet AVM’den Eğlence Kampanyası
Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi, yaz mevsiminin girmesiyle birlikte ziyaretçilerine daha cazip hizmet sunmak maksadıyla bazı kampanyalar başlattı.
Nata Vega Outlet AVM, ‘Alışveriş keyfini eğlenceye dönüştürme’ sloganıyla başlattığı kampanyada 1 Nisan-30 Haziran tarihleri arasında hafta içi Pazartesi günleri Avrupa’nın 3. uzun tünel akvaryumu olan Aqua Vega Akvaryum giriş ücretinin 9 TL’ye, Salı günleri buz pisti ücretinin 6 TL’ye, Çarşamba günleri sinema gişelerinde tüm seansların 8 TL’ye ve Perşembe günleri go-kart ücretinin 5 TL’ye indirileceği bildirildi. Konuyla ilgili alışveriş merkezinden yapılan açıklamada, kış sezonu içinde yoğun ilgi gören eğlence merkezlerinin yaz sezonunda da vatandaşlara daha cazip hale getirmek için böyle bir uygulamayı başlattıklarını bildirdiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.