Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nata Vega Outlet AVM’de Sıradışı İftar

Ankara Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi Yönetimi, Mamak’ta görev yapan kamu kurum yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş adamlarının ağırlandığı “Protokol iftarı” düzenledi.Avrupa’nın 3. uzun tünel akvaryumu...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 01:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 01:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi Yönetimi, Mamak’ta görev yapan kamu kurum yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş adamlarının ağırlandığı “Protokol iftarı” düzenledi.
Avrupa’nın 3. uzun tünel akvaryumu olan Aqua Vega’da gerçekleştirilen sıra dışı iftar yemeğine Nata Holding Genel Kurul Başkanı Namık Tanık, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan katıldı.
Davetliler, akvaryumdaki dalgıçlar tarafından ‘Hoşgeldiniz’ pankartıyla karşılandıktan sonra akvaryumu ve adrenalin dünyasını gezdi. Misafirler, akvaryumda hazırlanan masalarda oruçlarını açarken, balıkların oluşturduğu görsel şölen ve tasavvuf müziği eşliğinde sohbet etti. Köpek balıkları, vatoz balıkları ve balık adamların gösterileri eşliğinde oruçlarını açan davetliler, keyif dolu anlar yaşadı.
Düzenlenen iftarda konuşma yapan AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, “İnşallah ülkemizde Namık Bey gibi birçok işadamımız yetişir. Ülkemizin güzelliklerine güzellik katar. Ben onların çoğalması için dua ediyorum” diye konuştu.
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Nata Vega AVM’nin Mamak Çöplüğü’nün verdiği kötü imajı ortadan kaldırdığı vurgulayarak, “Hayatımın en büyük rüşvetini Nata Vega’dan aldım. ‘Bu rüşvet nedir’ derseniz, bölgeye kattığı değerdir. Çöplüğün adı şuan Nata Vega olarak anılıyorsa bunun adı büyük yatırımdır” ifadelerini kullandı
Mamak Kaymakamı Ali Mantı ise “Böyle güzel bir gecede haftada kaç bin kişinin girip çıktığı alışveriş yaptığı yakınlarıyla, çocuklarıyla geldiği burayı bölgemize kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.