Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nun temeli atıldı

Bursa’nın Gemlik Belediyesi tarafından 11 Eylül İlkokuluna yapılacak olan "Naim Süleymanoğlu Spor Salonu"nun temeli törenle atıldı.Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Naim Süleymanoğlu Spor Salonu için 2 ayrı...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2018 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2018 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nun temeli atıldı

Bursa’nın Gemlik Belediyesi tarafından 11 Eylül İlkokuluna yapılacak olan "Naim Süleymanoğlu Spor Salonu"nun temeli törenle atıldı.

Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Naim Süleymanoğlu Spor Salonu için 2 ayrı binanın kamulaştırıldığını, etrafında bulunan binalar da alınarak okulun bahçesinin büyütüleceğini söyledi. 2018 yılının Gemlik için hamle ve yatırım yılı olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, “Göreve geldiğimizde sadece 1 okulumuzun kapalı spor salonu vardı. 3 tane daha oldu. Bu sene 5 tane daha yapıyoruz. 1 kapalı spor salonunu da üniversiteye kazandırmak sureti ile Gemlik’te ki spor salonlarının sayısını 10’a çıkarıyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Köse de, 2018 yılının Gemlik ilçesine yatırım yılı olduğunu ifade ederek, Belediye Başkan Refik Yılmaz’ı tebrik etti. Yapılacak spor salonuna, Naim Süleymanoğlu’nun isminin verilmesinin ayrıca mutluluk verici olduğunu ifade eden Köse, ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Kaymakam Gürbüz Karakuş da, Gemlik’in sürekli ve en iyiyi aramanın gayreti içerisinde olduğunu ifade ederek, “Bu hizmetler yapıldıkça, hizmet halkasına yeni hizmetler eklendikçe, Gemlik’in de çitası yükseliyor” dedi. Konuşmaların ardından temele ilk harç döküldü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.