Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nadire Teyzeyi Duygulandıran Yardım

ANTALYA (İHA) – Antalya Kumluca’da eşini 4 ay önce kaybeden ve bakacak kimsesi olmadığı için başkasına ait çatısı olmayan harabe bir evde, hiçbir maddi geliri olmadan yaşam mücadelesi veren Nadire Soytürk’e Büyükşehir Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nadire Teyzeyi Duygulandıran Yardım
ANTALYA (İHA) – Antalya Kumluca’da eşini 4 ay önce kaybeden ve bakacak kimsesi olmadığı için başkasına ait çatısı olmayan harabe bir evde, hiçbir maddi geliri olmadan yaşam mücadelesi veren Nadire Soytürk’e Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yardım elini uzattı.
Türel, Mavikent Mahallesi’nde zor şartlar altında yaşayan 60 yaşındaki Soytürk’ün durumu hakkında bilgi alır almaz ilgili birimlere talimat vererek, yaşam koşullarının düzeltilmesi için gerekenin yapılmasını istedi. Hemen harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Nadire Soytürk için konteyner ev ve eşya alımı gerçekleştirdi. Yalnız kadına ev ve eşyalarını Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, Hizmet Birimi Şube Müdürü Abdülkadir Yavuzer ve Mavikent Mahalle Muhtarı birlikte teslim etti.
Konteynır evi ve yeni eşyaları karşısında görünce şaşkına dönen Nadire Soytürk, büyük mutluluk yaşadı. Soytürk, "Evimin çatısı sağlam olmadığı için yağmur suyu ve soğuk içeri giriyordu. Kumluca Belediyesi daha önce çatının akmaması için naylon çekmişti. Zor şartlar altında rutubetli bir evde yaşıyordum. Durumumdan Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel haberdar olmuş. Sağ olsun hemen bana yardım elini uzattı. Sıcak bir yuvaya kavuştum, Başkanımızdan Allah razı olsun" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.