Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mut’ta "Mehmet’imin Ayağına Berber, Ayşe’mizin Ayağına Kuaför Getiriyoruz” projesi

Mersin Mut ilçesinde belediye tarafından "Mehmet’imin Ayağına Berber, Ayşe’mizin Ayağına Kuaför Getiriyoruz" projesirni hayata geçirildi.Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz’ın katıldığı etkinlikte proje kapsamında ilk olarak, Ere Dağpazarı...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mut’ta "Mehmet’imin Ayağına Berber, Ayşe’mizin Ayağına Kuaför Getiriyoruz” projesi

Mersin Mut ilçesinde belediye tarafından "Mehmet’imin Ayağına Berber, Ayşe’mizin Ayağına Kuaför Getiriyoruz" projesirni hayata geçirildi.

Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz’ın katıldığı etkinlikte proje kapsamında ilk olarak, Ere Dağpazarı İlkokulu’nda öğrencilerin saçları kesildi. Başkan Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, kırsal mahallelerdeki bütün öğrencilerin belediye tarafından saç tıraşlarını yapmak ve onlarla ilgilenmek amacıyla böyle bir proje hazırladıklarını ifade etti. Yılmaz, “Geleceğimizin teminatı olan bu çocuklara hizmet edebilmek onları mutlu edebilmek onlara hiç yaşamadığı görmediği ortamdandan hizmet edebilmek amacıyla bu programı hazırladık. Tamamen ilçe merkezi dışındaki bütün kırsal okullarda bütün öğrencilerimizi kapsayan bir proje. Bugün ilk günümüz buradayız. Tatil sonrası her hafta başka bir okulda olmak koşuluyla bütün ilçeyi tarayacağız” dedi.

Ere Dağpazarı İlkokulu Müdürü Ayşe Özcan, “Dağpazarı İlkokulu olarak Mut Belediyesi’ne bize yapmış olduğu bu hizmet için teşekkür ederiz” dedi.

Yılmaz, program sonrasında öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.