Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mutlu Mahallesini mutlu eden çalışma

Yunusemre Belediye Mutlu Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yeşillendirme ve çevre düzenleme çalışması mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı.Yunusemre Belediyesi Mutlu Mahallesinde yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapıyor. Park...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mutlu Mahallesini mutlu eden çalışma

Yunusemre Belediye Mutlu Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yeşillendirme ve çevre düzenleme çalışması mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı.

Yunusemre Belediyesi Mutlu Mahallesinde yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İvaz Paşa Camii önündeki parkta, yeşil alanı çit ile çevirme ve çevre düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, ayrıca mahallede 3606 sokakta bulunan parkta da çit çevirme çalışması yaptı. Park ve Bahçeler Müdürü Volkan Aydoğdu ve teknik ekip yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mutlu Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yeşil alana arabalar uygunsuz olarak park yapıyorlardı. Bizler de şikayetlerimizi Yunusemre Belediyesi’ne bildirdik. Belediye ekipleri bu alana gelerek çit yapımı gerçekleştiriyor. Ayrıca parkta yeşillendirme yapıyor. Ekipleri ayrıca İvaz Paşa Camii önündeki parkta çit ve yeşillendirme çalışması yaptı. Yapılan çalışmalardan dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür ederiz” dedi.

Mutlu Mahallesi sakinlerinden Fatma Dağ da, “Ben uzun süre ayakta duramıyorum, yürüyemiyorum. Belediyemiz parkımıza bank koydu. Bizler için oldukça faydalı bir çalışma yaptıkları için teşekkür ederiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.