Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mutki’de ‘halk’ toplantısı

Bitlis’in Mutki Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kılıç tarafından her ay rutin olarak düzenlenen ‘halk’ toplantısı devam ediyor.Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kılıç, halk toplantıları vesilesiyle vatandaşlarla buluşmaya...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mutki’de ‘halk’ toplantısı

Bitlis’in Mutki Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kılıç tarafından her ay rutin olarak düzenlenen ‘halk’ toplantısı devam ediyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kılıç, halk toplantıları vesilesiyle vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde Şehit Güvenlik Korucusu Rıfat Kaya Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda vatandaş katıldı. Kurum amirleriyle vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Kılıç, ilçede devam eden ve başlanacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mutki’nin konut ihtiyacını karşılamak için TOKİ’ye müracaat edildiğini söyleyen Kılıç, önümüzdeki günlerde vatandaşlardan resmi müracaatların alınacağı bilgisini verdi. Mutki’de yapımı devam eden çalışmalar hakkında da bilgi veren Kılıç, sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında ikinci etabın ay sonu itibariyle başlanacağını aktardı. Kılıç, “Sokak sağlıklaştırma projemiz devam ediyor. Bu ayın 25’inde tabelalarımız gelecek. Dükkanlar gelecek tabelalarla yeni bir görünüme kavuşacak. Yeni Mahallemizde cami yapmayı düşünüyoruz. Arkadaşlar, proje çalışmalarına başlayacak” dedi.

Yapılacak olan büyük parkın maliyet tablosunun çıkarıldığı aktaran Kılıç, parkın 2018 yılında peyderpey hizmete açılacağını söyledi. Karla mücadelede etkin performans gösterilmesi için yeni araçların kiralandığını aktaran Kılıç, “Geçtiğimiz yıl asılsız ihbar yok denecek kadar azdı. Bu konuda muhtarlarımıza ve vatandaşlara burada teşekkür etmek istiyorum. Karla mücadele için gerekli tedbirleri aldık” diye konuştu.

Toplantı, muhtar ve vatandaşların sorun ve taleplerini dile getirmesinin ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.