Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müsteşar Selami Altınok Silopi’de

Şırnak’ın Silopi ilçesini ziyaret eden İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok, "Vatandaşımızın, memleketimizin huzur ve güvenliği sağlama noktasın da gayret eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.İçişleri Bakanlığı Müsteşarı...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 18:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Müsteşar Selami Altınok Silopi’de
Şırnak’ın Silopi ilçesini ziyaret eden İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok, "Vatandaşımızın, memleketimizin huzur ve güvenliği sağlama noktasın da gayret eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.
İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Jandarma Genel Komutanı Dairesi Başkanı Tümgeneral Arif Çetin, Polis Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy, Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Silopi ilçesine ziyarette bulundu. Heyeti Kaymakamlık binası önünde Kaymakam Savaş Konak, İlçe Emniyet Müdürü Murat Müftüoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Arkın Eken karşıladı. Ardından kaymakamlık toplantı salonun da basına kapalı olarak toplantı yapıldı.
Toplantıdan sonra kaymakamlık binası önünde gazetecilere açıklamada bulunan Altınok, yapılması gereken işler konusun da durum değerlendirmesi yaptıklarını belirtti. Selami Altınok, “Özellikle Şırnak ilimizi Emniyet Genel Müdürümüz ve Jandarma Genel Komutanımızın değerli mensuplarıyla beraber sayın valimiz ve kaymakamlarımızı ziyaret ettik. Yapılması gereken işler noktasında durum değerlendirmesinde bulunduk. Valimiz de başta olma üzere bu mücadele de görev alan güvenlik kuvvetlerimize, diğer kamu görevlilerimize bu alan da vatandaşımızın, memleketimizin huzur ve güvenliği sağlama noktasın da gayret eden herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel çalışmaları olmuş, bundan sonra devam eden çalışmalar noktasında da yine iş birliğimizi hep beraber milletin bekası adına devam ettireceğiz” dedi.
İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok ve beraberindekiler bazı güvenlik noktalarında yaptıkları ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.