Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Yıldızdoğan Giresun’da demokrasi nöbetine destek verdi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla vatandaş tarafından tutulan ‘demokrasi nöbeti’ devam ediyor.Giresun’un Doğankent ilçesinde demokrasi nöbetine sanatçı Mustafa Yıldızdoğan söylediği...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 02:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 02:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mustafa Yıldızdoğan Giresun’da demokrasi nöbetine destek verdi.
15 Temmuz darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla vatandaş tarafından tutulan ‘demokrasi nöbeti’ devam ediyor.
Giresun’un Doğankent ilçesinde demokrasi nöbetine sanatçı Mustafa Yıldızdoğan söylediği bir birinden güzel türkülerle destek oldu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Giresun da ki tek belediyesi olan Doğankent’te ilçe kaymakamlığı ve belediye öncülüğünde başlatılan demokrasi nöbetine diğer siyasi partilerde destek verdi. Okuduğu ‘Türkiyem’ şarkısı ile milyonların gönlüne taht kuran Mustafa Yıldızdoğan’ın sahne aldığı demokrasi mitingi ve nöbetinde Doğankent meydanında toplanan binlerce kişiyle aynı ağızdan ‘Türkiyem’ şarkısını okudu.
Şarkının bitimiyle kısa bir konuşma yapan Yıldızdoğan, darbecilere eğilmeyen baştan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Başbakan Binali Yıldırım’a MHP Lideri Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti.
Teşekkür konuşmasının ardından Yıldızdoğan bir birinden güzel şarkılarını Giresunlular için seslendirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.