Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muş’ta Ödüllü Teröristler İçin Afiş Asıldı

Muş İl Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı, başına ödül konan teröristlerin afişlerini kentin birçok yerine astı.Aranan teröristlere ilişkin bilgiler ve ödül miktarlarının yer aldığı afişlerde, vatandaşların bu teröristleri...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş İl Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı, başına ödül konan teröristlerin afişlerini kentin birçok yerine astı.
Aranan teröristlere ilişkin bilgiler ve ödül miktarlarının yer aldığı afişlerde, vatandaşların bu teröristleri 140 Alo Terör Hattı ile 155, 156 hatlarını arayarak ihbar etmeleri istendi. İhbarda bulunacak kişilerin bilgilerinin gizli tutulacağının ve ihbarcıların kimliğini ifşa edenler hakkında cezai işlem yapılacağının vurgulandığı afişlerde, "Terörle Mücadele Kanunu’na giren suçların aydınlatılmasını ve suç faillerinin yakalanmasını sağlayan ihbarcı, yardımcı, ihbar eden kişilere müracaatı halinde ödüllendirme yapılacaktır. Terör örgütleri içerisinde faaliyet yürüten kimlik bilgileri tespit edilmeyen, sonuçları itibarıyla toplumda infial, etki oluşturabilecek 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamındaki suç ve suçlulara ilişkin ihbarlarda, komisyonca değerlendirilerek ödül verilecektir. Ödül verilecek kişilere ait bilgiler kesinlikle gizli tutulacaktır. Bu kişilerin kimliklerini ifşa edenler hakkında Türk Ceza Kanunu ilgili maddelerince işlem yapılacaktır" ifadeleri yer aldı.
Listede yer alan teröristlerin yakalanmasına yardımcı olan vatandaşlara 200 bin ila 1 milyon lira arasında değişen ödül verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.