Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muşlular meydanları terk etmedi

Muş’ta binlerce kişi Fetullahçı Terör Örgütü’ne tepki göstererek hükümete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için meydanları terk etmiyor.Muş’ta demokrasi meydanı aralıksız devam ediyor. İlk olarak güvenlik...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 02:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 02:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muşlular meydanları terk etmedi
Muş’ta binlerce kişi Fetullahçı Terör Örgütü’ne tepki göstererek hükümete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için meydanları terk etmiyor.
Muş’ta demokrasi meydanı aralıksız devam ediyor. İlk olarak güvenlik kontrolünden geçen vatandaşlar belediye meydanını doldurdu. Burada ay yıldızlı bayraklarla demokrasi nöbetine gelen vatandaşlar Fetullahçı Terör Örgütü’ne tepki göstererek hükümete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdi.
İlahi sanatçılarının sahne aldığı demokrasi meydanında Cumhurbaşkanı’nın ikinci bir emrine kadar meydanların terk edilmeyeceği belirtildi.
İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi Nöbeti ve Şehitler Mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sadece bir virgül bırakıldığı sözünü hatırlatan AK Parti Muş İl Başkanı Namık Ergün, ikinci bir talimat gelene kadar nöbetin devam edeceğini söyledi.
3 ağaç için 3 ay bekleyenleri hatırlatan Ergün, sözlerini şöyle sürdürdü: “sadece dün İstanbul Yenikapı’da 5 milyon insanımızın ve diğer 80 ildeki vatandaşlarımızın ve Cumhurbaşkanımızın katılımıyla bir virgül bırakıldı. Cumhurbaşkanımızdan ikinci bir talimatı bekliyoruz, şuanda da nöbetimize devam ediyoruz. Ne zaman talimat gelirse bu işi sonlandıracağız. Taksim’de 3 ağaç için 3 ay beklediler, biz ülkemizin, milletimizin davamızın bekası ve Cumhurbaşkanımız için gerekirse ömrümüzün sonuna kadar tankları, topları sokaklarda görmemek için bizler burada olacağız ki onlar gelmesin.”
Fetullahçı Terör Örgütü’nü lanetleyen Ben Bir Sen Muş İl Başkanı Güven Yalvarıcı, zalimlere bir daha fırsat vermeyeceklerini kaydetti.
Muş halkının ayakta olduğunu kaydeden Yalvarıcı, “24 gündür bu alanlardayız, Muş halkı ayakta. Biz bu terör ve terör olaylarını gerçekleştiren FETÖ terör örgütünü lanetliyoruz. Allah onu Kahhar ismi ile kahrı perişan etsin diyorum, bir daha böyle bir fırsat ellerine geçmesin” dedi.
Kardeş kardeşinin bir birini öldürmediğini ve Müslümanların kardeş olduğunu vurgulayan 80 yaşındaki Mirze Mehmet Sevinç ise “Allah rızası için hain ve Müslümanlar bir birinden ayrılsın. İyi adamları Allah cennetine götürsün, iyi olmayanları da göndersin onları da doğru yola göndersin. Kâfirlikten çıksınlar, Müslüman olsunlar. Kardeş kardeşi öldürmez. Müslüman hiçbir birine hakaret etmez. Eğer kalbinde iman olanlar buna hiçbir zaman da kimseye hakaret yapmaz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.