Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD’dan yalanlama

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, bazı yerel medyada kendisi ve kurumu ile ilgili çıkan haberleri yalanladı.MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Çelenk, kendisi ve yönetim kurulu üyeleri hakkında Geçtiğimiz hafta içerisinde bir basın...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MÜSİAD’dan yalanlama

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, bazı yerel medyada kendisi ve kurumu ile ilgili çıkan haberleri yalanladı.

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Çelenk, kendisi ve yönetim kurulu üyeleri hakkında Geçtiğimiz hafta içerisinde bir basın mensubunun sosyal medya üzerinden paylaşımlarına tepki gösterdi. Çelenk, “Bu tür iddialar ne etik, ne hukuki, ne de insani hiçbir değeri gözetmeksizin şahsım ve kurumumuz adına mesnetsiz iftiralara yer verildiği görülmektedir. Kasıtlı olarak üretilen bu senaryolar tamamen gerçek dışıdır ve hayal ürünüdür” dedi.

Hukuki işlem başlatıldı

Çelen kendisi ve kurumu hakkındaki iddiaları yargıya taşıdığını belirterek, “Çamur at izi kalsın anlayışı ile itibar suikasti yapan ve şantaj yapmayı geçim kaynağı haline getiren ve kendini gazeteci olarak tanıtan bu şahıslar memleketimize ve mesleğini dürüstçe icra eden şerefli basın mensupları adına bir lekedir. Şahsım ve MÜSİAD Gaziantep Şubesi ile ilgili tamamı yalan bu haberleri ortaya atan ve yayanlarla ilgili hukuki işlemler başlatılmıştır” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.