Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müsiad Şırnak Temsilciliğine Yusuf Bilin seçildi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Şırnak Temsilciliğine Yusuf Bilin seçildi İl Temsilcisi Yusuf Bilin yeni görevine başladı.MÜSİAD Temsilcisi Yusuf Bilin, Şırnak il temsilciliğine layık görüldüğü için onur duyduğunu...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Müsiad Şırnak Temsilciliğine Yusuf Bilin seçildi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Şırnak Temsilciliğine Yusuf Bilin seçildi İl Temsilcisi Yusuf Bilin yeni görevine başladı.

MÜSİAD Temsilcisi Yusuf Bilin, Şırnak il temsilciliğine layık görüldüğü için onur duyduğunu ve mutlu oldu olduğunu söyledi. Bilin “Hedeflerimiz ilimizi ticari üretim ve ihracat alanlarında daha da ileriye taşımak için çalışmalarımız olacaktır. Amacımız İlimiz iş adamlarını ülkemizin diğer illerindeki iş adamları ile buluşturmak ve fikir alışverişinde bulunmaktır. Tarım alanların üretimi nasıl daha verimli hale getireceğiz bunun üzerinde çalışmalarımız olacaktır. Ayrıca yeni pazarlar bulmak için çalışmalarımız olacak. İşadamları olarak bizden beklenen daha fazla yatırım yapmamız, daha fazla istihdam oluşturmamız ve ülkemizin kalkınmasına daha fazla katkı sağlamamızdır. Bizim işadamları olarak beklentimiz ise, büyük bedeller ödeyerek kazandığımız huzur, güven ve istikrar ortamımızın devamıdır” dedi.

Bilin, son olarak da Şırnak bölgesindeki i ticari sorunları da araştırıp çözümler üretmek yolunda herkes ile diyalog halinde olacaklarını sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.