Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak: “Burdur’a hizmet etmek benim için bir şereftir”

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, memleketindeki ilk ziyaretini Vali Şerif Yılmaz’a yaptı. Ziyarette Burdurlu olmanın ve doğduğu topraklara hizmet edebilmenin kendisi için bir şeref olduğunu dile...

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2016 20:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 20:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MÜSİAD Genel Başkanı Olpak: “Burdur’a hizmet etmek benim için bir şereftir”
Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, memleketindeki ilk ziyaretini Vali Şerif Yılmaz’a yaptı. Ziyarette Burdurlu olmanın ve doğduğu topraklara hizmet edebilmenin kendisi için bir şeref olduğunu dile getiren Olpak, bu kentin bir evladı olmaktan onur ve gurur duyduğunun altını çizdi.
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Burdur’da ilk ziyaretini Vali Şerif Yılmaz’a yaptı. Türkiye’nin en büyük ve önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan MÜSİAD’ın yurt içinde ve yurt dışında söz sahibi bir konumda olduğunu dile getiren Vali Yılmaz, “Şahsınızda Burdur’un da medarı iftiharı bir kişi olarak da, bir Burdurlu olarak da sizlerle gurur duyuyoruz. Öncelikle Türkiye’nin sivil toplum kuruluşlarının başında gerek yurt içinde, gerek yurt dışında milli duruş sergileyen ve iradenizle ülkemizi en iyi şekilde temsil eden bir kişi olarak, Burdurlu birisi olarak da bizler de onur ve gurur duyuyoruz. İnşallah, bundan sonra da aynı şekilde devam eder. Bu ziyaret için de ayrıca teşekkür ediyorum. İlimizde yapılacak olan ve yapılan çalışmalarda, bu zamana kadar belki herkes bilmeyebilirler ama vermiş olduğunuz destekler var. İnşallah, bu destekleriniz bundan sonra da devam eder” dedi.
“Bu toprağın bir evladı olmak çok güzel”
Ziyaretteki konuşmasına, “Memleketimizdeki göreviniz de hayırlı olsun. İnşallah, siz de Kütahya’da olduğu gibi başarılı çalışmalarınızı Burdur’umuzda da devam ettireceksiniz” diyerek başlayan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ise, “Bu toprağın bir evladı olmak güzel bir şey. Fırsat bulabildiğim ölçüde memleketime gelmeye çalışıyorum ama bulamasam da yılda birkaç defa da olsa burada olmak benim arzu ettiğim şeylerden birisi. Bu noktada vesile olan öncelikle Sayın Rektörümüze ve senatosuna teşekkür ederim. Geçen yıl bu konudaki düşüncelerini ifade etmişlerdi. Tabii, kendi takdirleri, bununla ilgili bir şey söyleyemem. Ama böyle bir paye ile taltif edilmiş olmak güzel bir şey. Ülke meselesi noktasında değil ama yapılan bu takdiri, başkalarını teşvik etme noktasında önemli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.
“Burdur’a hizmet etmek benim için bir şereftir”
“Burdur’u burada Burdurlu dostlara anlatmaya gerek yok, doğduğumuz toprak” diyen Olpak, “Elbette bütün milletimize, ülkemizin her noktasına yapabildiğimiz gayretimizi sürdürürken, eğer Burdur noktasında da bulunduğum görev itibariyle ya da benim başka şekillerde yapabileceğim ne varsa, onu yapmak benim için bir şereftir. Ne ölçüde gerçekleştirebiliyorsak…” diye konuştu.
“Bu milleti seven insanlar olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz”
Olpak, sözlerini şöyle sürdürdü:
“MÜSİAD, 26 yılını geride bırakan, bu ülkenin çok mümtaz kurumlarından bir tanesi. Her geçen gün kendi misyonunu daha da artırarak, vazifesini, yoğunluğunu ülkesine vermeye çalıştığını arttırarak götürüyor. Ben de 4 yıldır şerefli bir şekilde yürüttüğüm başkanlık dolayısıyla da ayrı bir gurur sahibiyim. Sadece ülke içerisinde değil, dünyanın dört bir tarafında bu güzel vatanı temsil etmek adına faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Özellikle önemli bir milat olan bu 15 Temmuz sonrasında da bütün 3 siyasi partimizin milletvekilleri, bakanlarımızla oluşturduğumuz heyetlerle de ülke ülke geziyoruz. Burada herhangi kurumsal bir milliyetçilik yapmadan, bu milleti seven insanlar olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bundan sonra da sürdürmeye gayret edeceğiz. Ben tekrar kabulünüz için teşekkür ediyorum. Hem Rektörümüze hem de üniversitemize, hassaten bu takdirlerinden ötürü teşekkür ediyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.