Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD Bursa’dan Kızılay Osmangazi’ye Ziyaret…

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve beraberindeki işadamları, Kızılay Osmangazi Şubesi’ni ziyaret ederek, kurumun faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2020 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2020 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MÜSİAD Bursa’dan Kızılay Osmangazi’ye Ziyaret…

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ile beraberindeki heyet, Kızılay Osmangazi Şubesi Başkanı Halil Atalay ile şube yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan ve MÜSİAD Bursa Şubesi heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Halil Atalay, şubede göreve gelişlerinin üzerinden yaklaşık bir yıl geçtiğini söyledi. Bu süre zarfında pek çok çalışmaya imza attıklarını ifade eden Atalay, “İş üreteceğimiz alanlar epey geniş; hem ekonomik anlamda hem sosyal anlamda. Tıpkı geride bıraktığımız süreçte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de hayırsever işadamlarımızla çok önemli işler yapacağız. Biz onlara, onlar bize bu noktada destek olacaklar. MÜSİAD’ımız da onlardan bir tanesidir” dedi.

Atalay, ayrıca halihazırda devam eden ve önümüzdeki günlerde hayata geçecek olan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

“Kurumlar arası işbirliği başarıyı getiriyor”

Kızılay Osmangazi Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerine dikkat çeken MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ise şube yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dilerken, kurumlar arasındaki koordinasyonun önemine vurgu yaptı.

MÜSİAD’ın, hem Bursa hem de ülke genelinde önemli işlere imza atan örnek bir kuruluş olmasının yanında, geleceğe hazırladığı yöneticiler sayesinde önemli bir merkez olduğunu kaydeden Alpay, “STK’lar arasında MÜSİAD, çok sayıda başka kurum ve kuruluşlara başkan ve yönetici yetiştiren önemli bir merkez, adeta bir eğitim kurumu. Bizim yönetimimizde çok sayıda başkan ve yönetici olan arkadaşlarımız var; bu önemli bir husus ve bu durum her alanda başarıya götürür. Halil Atalay başkanımız da bizlerin arasından çıkan ve burada başkanlık yapan bir dostumuz, kardeşimiz, arkadaşımız. Göreve gelişinizden bu yana ilişkilerimiz hep artarak devam etmiştir. İleriki zamanda da inşallah bu şekilde sürecektir. Kızılay’ımızın tüm dünyada yaptığı gibi, biz de başta şehrimiz olmak üzere ve de ülkemizde ‘iyiliği’ birlikte yayalım ve yayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.