Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Musalla Taşına İkinci Kez Konuldu

Aydın’ın Köşk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kardeşinden 4 gün sonra vefat eden gencin cenazesi, savcının dün otopsi yapılmadığı gerekçesiyle defin işlemini son anda durdurmasının ardından bugün toprağa verildi.Aydın’ın...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’ın Köşk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kardeşinden 4 gün sonra vefat eden gencin cenazesi, savcının dün otopsi yapılmadığı gerekçesiyle defin işlemini son anda durdurmasının ardından bugün toprağa verildi.
Aydın’ın Köşk ilçesinde 8 Nisan Cuma günü meydana gelen kazada, ağabeyi Yunus Kartal’ı (21) usta birliği olan Kars’a yolcu ettikten sonra kardeşi Emre Kartal (15) ile gezintiye çıkan Caner Kartal’ın (17) kullandığı motosiklete M.K.Ç. idaresindeki 48 VY 413 plakalı ticari araç çarptı. Kazada ağır yaralanan Emre Kartal, aynı gün Aydın Devlet Hastanesi’nde, Caner Kartal ise dün Nazilli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Kardeşinin ardından hayatını kaybeden Caner Kartal’ın cenazesi morgdan alınarak toprağa verilmek üzere baba ocağı olan Köşk ilçesine bağlı Baklaköy Mahallesi’ne getirildi. Caner’in yakınları ve vatandaşlar, Baklaköy Camisinde cenaze namazı için hazırlık yaparken Aydın Cumhuriyet Savcılığından gelen telefonla otopsi yapılmadığı gerekçesiyle defin işlemini durduruldu. Caner Kartal’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Caner Kartal’ın cenazesi yapılan otopsinin ardından bugün yeniden Baklaköy Camisine getirilerek aynı musalla taşına ikinci kez kondu. Kartal, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşı ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve çok sayıda vatandaş katıldı.
AİLE HASTANEDEN ŞİKAYETÇİ OLACAK
Olayda ihmali olduğunu düşündükleri hastane görevlilerinden şikayetçi olacaklarını belirten baba Muhsin Kartal, “Ben zaten iki evladımı kaybederek büyük bir acı yaşadım. Dün evladımın cenazesini bana hastaneden teslim ettiler. Tam ona son görevimizi yapacakken savcılık defin işlemini durdurdu. Hem bize acı üstüne acı yaşattılar hem de cenazeye eziyet ettiler. Çocuğuma buna razı görenlerden şikayetçiyim. Sonucu ne olursa osun hastane hakkında suç duyurusunda bulunacak ve sonuna kadar bu işin takipçisi olacağım” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.