Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muş Belediyesi tahrip olan yolları onarıyor

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde tahrip olan yolların onarımı için başlattığı çalışmaları titizlikle sürdürüyor.Altyapı projesini başlatarak kentin yüz yıllık sorununu ortadan kaldıracak olan...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş Belediyesi tahrip olan yolları onarıyor

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde tahrip olan yolların onarımı için başlattığı çalışmaları titizlikle sürdürüyor.

Altyapı projesini başlatarak kentin yüz yıllık sorununu ortadan kaldıracak olan Muş Belediyesi, bununla beraber üst yapı çalışmalarına da devam ediyor. Ekipler, altyapı döşemelerinin tamamlandığı ara sokakları, kış mevsimi öncesi vatandaşların mağdur olmaması için geçici olarak asfaltlayarak, gelecek yıl çalışma sezonunda bir bütün yenileyecek. Asfalt çalışmaları sırasında zabıta ekipleri, herhangi can ve mal kaybının yaşanmaması için gerekli tedbirleri almayı ihmal etmiyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş’un tüm cadde ve sokaklarının yenileneceğine söyleyerek “Biz, Muş’un yıllardır dillendirilen ve bunun için hiçbir çözüm üretilmeyen altyapı sorununa el attık. Allah’a şükürler olsun ki bugün projemizi başlatarak sözümüzü tuttuk. Proje hazırlama süreci, ihale süreci gibi dönemlerde mevcut üst yapımızın tamamını yenileyebilirdik. Ancak yapılan işin boşa gideceğini, milletin malının böyle çarçur edilmesinin kabul edilemez olduğunu söyledik. Altyapı projemizin tamamlanması ile tüm yollarımızın sağlam bir şekilde yenileneceğini ifade ederek, bu doğrultuda çalışmalar yaptık. Şimdilik altyapı döşemelerinin yapıldığı cadde ve sokaklardaki tahribatları kış mevsimi öncesi geçici çözüm olarak onarıyoruz. Gelecek yıl bu yolların tamamını modern bir şekilde yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımızın güven ve desteği ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir bir konu yoktur. Bizlere güvenin, Allah’ın izniyle bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da güveninizi boşa çıkarmayacağız. Memleketimizi elbirliği ile ihya edeceğiz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.