Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muratpaşa, İşitme Engelliler Çalıştayı’nı topladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İşitme Engelliler Çalıştayı’nda “Biz hep desteklemek, normalleştirmek, paylaşmak isteyen bir idare olmaya devam edeceğiz” dedi.Muratpaşa Belediyesi, Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu, Antalya...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muratpaşa, İşitme Engelliler Çalıştayı’nı topladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İşitme Engelliler Çalıştayı’nda “Biz hep desteklemek, normalleştirmek, paylaşmak isteyen bir idare olmaya devam edeceğiz” dedi.

Muratpaşa Belediyesi, Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu, Antalya İşitme Engelliler Derneği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katılımıyla İşitme Engelliler Çalıştayı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Federasyon Başkanı Ercüment Tanrıverdi’nin katıldığı çalıştaya Adalya Vakfı Engelsiz Kafe ev sahipliği yaptı.

Başkan Uysal, Muratpaşa’da herkes için doğayı, sokakları, günlük hayatı daha fazla paylaşılabilir hale getirmek üzerine çalıştıklarını söyledi. Muratpaşa Belediyesi’nin özellikle toplumun dezavantajlı grupları için iletişim kurabileceği, sorunların çözülebileceği bir mekanizma haline getirmek üzerine çabaladıklarını kaydeden Başkan Uysal, “Yanı başınızda olmaya çalışıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarıyla, ailelerimizle yardımlaşıyoruz” dedi. Murtapaşamıza gelen insanlar bizim burada komşularımızla kurduğumuz dayanışmayı takdire şayan buluyorlar, örnek alıyorlar. Bir çok projemizi Türkiye’nin bir çok yerinde uygulanıyor. Biz hep burada durmaya devam edeceğiz. Desteklemek, normalleştirmek, paylaşmak isteyen bir idare olmaya devam edeceğiz.”

Başkan Uysal’ın konuşmasının ardından çalıştay, Federasyon Başkanı Tanrıverdi ve diğer katılımcılar işaret diliyle yaptıkları konuşmaları ve sunumlarıyla devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.