Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murathan Öztürk’ün AK Parti Üyesi Olmadığı Ortaya Çıktı

Kadıköy’de çiçekçi Mehmet Emin Kaya’ya kaldırımda çarparak ölümüne neden olan ve 87 gün sonra teslim olan Murathan Öztürk’ün AK Parti Gençlik Kolları Üyesi olduğu iddiası yalanlandı. Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2016 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2016 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadıköy’de çiçekçi Mehmet Emin Kaya’ya kaldırımda çarparak ölümüne neden olan ve 87 gün sonra teslim olan Murathan Öztürk’ün AK Parti Gençlik Kolları Üyesi olduğu iddiası yalanlandı. Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti İstanbul Gençlik Kolları, Öztürk’ün parti üyesi olmadığını bildirdi.
Bir gazetenin bugünkü sayısında; “Lafa Bak” başlığıyla manşetten verdiği haberde, 7 yıl hapis cezasına çarptırılan Murathan Öztürk’ün, kendisini “Ben AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yaptım. Olay günü aracımın bagajında AK Parti amblemleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafları vardı. AK Parti karşıtı medya kuruluşları olay gereksiz büyüttü” dediği iddia edilmişti.
Konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan AK Parti İstanbul Gençlik Kolları, Murathan Öztürk’ün parti üyesi olmadığını duyurdu. Söz konusu gazetenin de eleştirildiği açıklamada, parti üyesi olmayan birinin Gençlik Kolları Başkanlığı yapmasının da mümkün olmadığı vurgulandı.
AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan, söz konusu gazeteye konuyla ilgili tekzip gönderdiklerini belirterek, “Gerçeğe aykırı olan bu haberin, partimizin ve kurucu genel başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımızın isminin alakasız bir şekilde kullanma kastıyla yapıldığı ve iyi niyetten yoksun olduğu açıktır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.