Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhteşem Selimiye’nin gölgesinden dualar Afrin’e gönderildi

Edirne’de tava ciğer esnafları muhteşeme Selimiye Cami’nin gölgesinde, Afrin’de görev yapan kahraman Türk askeri için lokma dağıttı, eller semaya Mehmetçikler için açıldı.Suriye’nin Afrin Bölgesinde 4 gündür süren ‘Zeytindalı’...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhteşem Selimiye’nin gölgesinden dualar Afrin’e gönderildi

Edirne’de tava ciğer esnafları muhteşeme Selimiye Cami’nin gölgesinde, Afrin’de görev yapan kahraman Türk askeri için lokma dağıttı, eller semaya Mehmetçikler için açıldı.

Suriye’nin Afrin Bölgesinde 4 gündür süren ‘Zeytindalı’ operasyonuna, Türkiye’nin 81 ilinden destek ve dualar gelmeye devam ediyor. Edirne’de de tava ciğer esnafı ve beraberindekiler, hem Afrin’de çarpışan kahraman Mehmetçikler için hem de ülkenin her yerinde görev yapan şanlı Türk askerleri için lokma döktürdü, dua okuttu.

Edirne İl Müftülüğüne bağlı din görevlilerinden Nuri Böcekbakan tarafından yapılan özel duaya, katılan onlarca vatandaş, kahraman Mehmetçik için ellerini semaya açtı. Yapılan dua sonrası Edirnelilere ve çevre illerden gelen ziyaretçilere lokma dağıtımı gerçekleştirildi. Programa, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi üyesi Kore ve Kıbrıs gazileri de katıldı.

“Selimiye’nin gölgesinden her saniye dualarımızı gönderiyoruz”

Edirneli tava ciğer esnafı Bahri Dinar, “Afrin’deki ve Türkiye Cumhuriyeti’ndeki her bir köşesinde görev yapan kahraman Mehmetçiklerimize dua ve dua sonrasında Türk İslam geleneğimizde olan lokma dağıtımı yapacağız. Buradan onlara şöyle sesleniyoruz, diyoruz ki; kesinlikle ve kesinlikle bedenimiz yanınızda değil ama ruhumuz, dualarımız her saniye sizinle beraber. Her şeyimizle sizin yanınızdayız. Sizleri seviyoruz. Sizlere buradan her saniye Selimiye’nin gölgesinden dualarımızı gönderiyoruz. Yaşasın Türk askeri” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.