Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtarlardan Kudüs tepkisi

Adıyaman’da muhtarlar ABD’nin Kudüs’le ilgili açıklamasını protesto etti.Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği tarafından Kudüs kararı protesto edildi. ABD Başkanı Donald Trump’un, ülkesinin büyükelçiliğini...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhtarlardan Kudüs tepkisi

Adıyaman’da muhtarlar ABD’nin Kudüs’le ilgili açıklamasını protesto etti.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği tarafından Kudüs kararı protesto edildi. ABD Başkanı Donald Trump’un, ülkesinin büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasıyla ilgili verdiği kararın ardından tepkiler devam ediyor.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, Müslümanların en üzüntülü günlerinden birini yaşadıklarını belirterek, “Bugün maalesef Müslümanların en üzüntülü günüdür. Müslümanların ilk kıblesi olan Mescidi Aksa’da dünyanın en büyük şeytanı ABD ve onun yavrusu küçük şeytan İsrail’in ortaklaşa yaptığı Kudüs’ün İsrail’in başkent olarak ilan etmesi bizi son derece üzmektedir. Gördüğümüz kadarıyla Müslümanlar hala uyumaktalar. Uyan ey Müslüman. Ne zaman uyanacaksın? Allah, bize Kudüs uğrunda şehit olmayı nasip etsin” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.