Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtarlar Zirvesi sona erdi

Antalya’daki yaklaşık 800 muhtarın katılımıyla gerçekleşen Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Zirvesi, istişare toplantısı sona erdi.Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Muhtarlar İstişare Toplantısı Serik...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhtarlar Zirvesi sona erdi

Antalya’daki yaklaşık 800 muhtarın katılımıyla gerçekleşen Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Zirvesi, istişare toplantısı sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Muhtarlar İstişare Toplantısı Serik ilçesi Belek Turizm Merkezinde gerçekleştirildi. Kaş’tan Gazipaşa’ya Antalya’daki tüm muhtarların davetli olduğu 2 günlük kampa katılan yaklaşık 800 muhtar, ilçe koordinatörleri, meclis üyeleri, belediye bürokratları ile bir araya gelerek, değerlendirmeler yaptı. Hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunulan muhtarlar, sorun ve taleplerini yüz yüze iletme imkanı buldu. Büyükşehir Belediyesi bürokratları yapılan, yapılacak ve devam etmekte olan çalışmalarla ilgili muhtarlara bilgi verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geleneksel hale getirdiği Muhtarlar İstişare Toplantısı, verimli toplantıların yanı sıra keyifli etkinlikleriyle de katılımcılara motivasyon kaynağı oldu. İletişim ve Yönetim Uzmanı Şaban Kızıldağ "Birlikte Yönetmek İçin Mazeret Yok" konulu semineriyle muhtarlarla buluştu.

Eşler için tiyatro

Muhtarlar, toplantı ve seminerlere katılırken, eşleri için Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sevilen oyunu "Tarla Kuşuydu Juliet" sahnelendi. Muhtar eşleri ve çocuklarının ilgiyle izlediği oyun büyük beğeni topladı.

Stres attılar

Günün sonunda düzenlenen Gala Yemeği, renkli görüntülere sahne oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geceye eşi Ebru Türel ile birlikte katıldı. Gecede Türk Halk Müziği Sanatçısı Selcan Kökcen Şahin, sevilen türküleri muhtarlar ve eşleri için seslendirdi. Başkan Türel ve Ebru Türel sanatçı Selcan Kökcen Şahin’e çiçek takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.