Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mühendis adaylarına teknik gezi

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesince, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde öğrenim görmekte olan öğrencilere yönelik teknik gezi düzenlendi.OMÜ’de öğrenim gören genç mühendis...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mühendis adaylarına teknik gezi

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesince, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde öğrenim görmekte olan öğrencilere yönelik teknik gezi düzenlendi.

OMÜ’de öğrenim gören genç mühendis adayları, Merzifon Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bazı fabrikalarda incelemelerde bulundu. Yaklaşık olarak 42 öğrencinin katıldığı gezide öğrenciler çalışmaları yakından takip etti. Ziyarette öğrencilere fabrikada bulunan mühendisler tarafından detaylı bilgi verildi.

Teknik gezi ile ilgili basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, “Öğrenci üyelerimize yönelik kongre, kurultay, çalıştaylar ve deneyimler toplantılarının yanı sıra teknik geziler düzenliyoruz.

Öğrenci üyelerimizin teknik donanımlarının arttırılmasına yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Öğrenci Üye Komisyonundan gelen talepler doğrultusunda seminerler ve eğitimler de yapıyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.