Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muharrem İnce, köyünde iftar yemeği verdi

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, memleketi Yalova’nın Elmalık köyünde köylüleri ile iftar yemeğinde buluştu. Burada köylülerine bir de söz veren İnce, “Seneye iftarı Çankaya Köşkünde birlikte yapacağız” dedi.Bayramın ilk...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2018 22:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2018 22:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muharrem İnce, köyünde iftar yemeği verdi

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, memleketi Yalova’nın Elmalık köyünde köylüleri ile iftar yemeğinde buluştu. Burada köylülerine bir de söz veren İnce, “Seneye iftarı Çankaya Köşkünde birlikte yapacağız” dedi.

Bayramın ilk gününü memleketinde geçirmek, annesi, akrabaları ve köylüleri ile bayramlaşmak için Yalova’nın Elmalık Köyü’ne gelen CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce burada köylüleri ile iftar yemeğinde buluştu. Büyüdüğü köydeki dost ve akrabaları ile oruç açan İnce ardından kısa bir selamlama konuşması yaptı. Burada köylülerine söz veren İnce, “Buradan köylülerime sözüm olsun. Seneye sizlerle birlikte Çankaya’da birlikte iftar yapacağız” dedi.

“Yorgun bir adama değil taze kana ihtiyaç var”

Konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirerek devam eden İnce, “4 Mayıs günü bir yola çıktık. Bugün 39. Gün. 39 günde tam 90 miting yaptım. Her halde benim rakibim de 25 civarında miting yaptı. Yarın 90. Mitingimi Yalova’da yapacağım. Bu yolculuk uzun ince bir yolculuktu. Uzun kısmı bitti ince kısmı kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Yalova’da benim arkamdan atmış tutmuş. Ama ben iftar sofralarını iftira sofralarına dönüştürmem. Onun için buradan cevap vermem. Yarın Yalova’da ki mitingimde gerekli cevabı alacaktır. Türkiye’nin her bir yanında bir değişim rüzgarı esiyor. Türkiye daraldı ve bunaldı. Türkiye’nin yorulmuş bir adama değil taze bir kana ihtiyacı var. Taze bir kanla bu işin üstesinden geleceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.