Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muğlalı Şehidin Posteri Tekirdağ Semalarında Dalgalandı

TEKİRDAĞ (İHA) – Van’ın Çaldıran ilçesinde 24 Mayıs 2016 tarihinde şehit düşen Muğlalı Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur’un fotoğrafının bulunduğu poster, 52’nci Tekirdağ Kiraz Festivali’nde gökyüzünde dalgalandırıldı.Tekirdağ’da...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEKİRDAĞ (İHA) – Van’ın Çaldıran ilçesinde 24 Mayıs 2016 tarihinde şehit düşen Muğlalı Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur’un fotoğrafının bulunduğu poster, 52’nci Tekirdağ Kiraz Festivali’nde gökyüzünde dalgalandırıldı.
Tekirdağ’da bu yıl 52’ncisi düzenlenen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali etkinlikleri kapsamında yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi. Festivalin 4’üncü gününde Uçmakdere Mahallesi Ayvasıl mevkiinde düzenlenen Yamaç Paraşütü etkinliğinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Sedat Akbıyık, 24 Mayıs 2016 tarihinde Van’ın Çaldıran ilçesinde şehit düşen devre arkadaşı Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur’u unutmadı. Akbıyık, uçuşunda şehit binbaşının posterini gökyüzünde dakikalarca dalgalandırarak vefasını gösterdi.
"ŞEHİTLERİMİZ HER ZAMAN KALBİMİZDE VE GÖKLERDE OLACAK"
Teröristler tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu 6 askerin şehit olduğu saldırıda hayatını kaybeden Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur ve vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitler için düzenlenen etkinlikte duygulu anlar yaşandı. Akbıyık, "Şehitlerimizi unutmadık. Kendilerine Allah’tan rahmet diliyoruz. Şehitlerimiz her zaman kalbimizde ve göklerde olacak. Spor her yerde var. Dağda mücadele ederken de var, sahilde bu festival etkinliğini yaparken de var. Sporun ve sporcunun yanındayız" dedi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Sedat Akbıyık’ın, şehit Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur anısına gerçekleştirdiği uçuş, mesai arkadaşları tarafından özel bir görsel hazırlanarak sosyal medyadan paylaşıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.