Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müftü Turan’dan BEKSİAD’a Ziyaret…

Bebe ve Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Ömer Yıldız ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Bursa İl Müftüsü İzani Turan ve beraberindeki isimleri ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2020 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2020 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Müftü Turan’dan BEKSİAD’a Ziyaret…

BEKSİAD dernek merkezindeki görüşmede konuşan Başkan Ömer Yıldız, İl Müftüsü İzani Turan, İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Taner, Yıldırım İlçe Müftüsü Burhan Çakır ve Orhangazi Müftüsü Yusuf Tuna ile beraberindeki isimleri, BEKSİAD’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

BEKSİAD’ın; Vişne Ticaret Bölgesi’ndeki bebe ve çocuk konfeksiyonu sektöründe üretim, ve toptancılık yapan, bu firmaların yanı sıra sektöre hizmet veren diğer firmaları da temsil ettiğini belirten Ömer Yıldız, “Müftülüğümüzün başlattığı ‘esnaf buluşmaları’ programı gerçekten güzel bir program. İnşallah bunlar devam eder, halkla ve esnafla buluşulan güzel ve faydalı programlar olur” dedi.

Bursa İl Müftüsü İzani Turan da ev sahipliğinden dolayı BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız nezdinde tüm sektör temsilcilerine teşekkür etti. Bu buluşmaları tüm ilçelerde de hayata geçirdiklerinin altını çizen Müftü Turan, “Bu toplantılarda, sizin fikrinize müracaat ediyoruz. Daha iyisini nasıl yapabiliriz diye, elleri ve akılları birleştirmek suretiyle, inşallah daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak amacındayız” dedi.

BEKSİAD’ın ve Vişne Ticaret Bölgesi’nin gerek Bursa gerekse de Türkiye için önemli bir yerde olduğunu belirten İzani Turan, sektör temsilcilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.