Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müftü Karabayır’dan minik öğrencilere ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan “4-6 yaş grubu Kur’an Kursları”na yönelik hizmet ve faaliyetler, Erzincan Müftülüğü’nün gayretleri ile devam ediyor.İl Müftüsü Yavuz Karabayır, Aydınlık Evler Cami ve Hamza Nazır...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Müftü Karabayır’dan minik öğrencilere ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan “4-6 yaş grubu Kur’an Kursları”na yönelik hizmet ve faaliyetler, Erzincan Müftülüğü’nün gayretleri ile devam ediyor.

İl Müftüsü Yavuz Karabayır, Aydınlık Evler Cami ve Hamza Nazır Caminde bulunan 4-6 yaş grubu Kur’an Kursları öğrencilerini ve kurs birimlerini ziyaret etti.

Müftü Karabayır ziyarette, çocukların durumları hakkında Kur’an kursu öğreticilerinden bilgiler aldı. Daha sonra çocuklarla bir süre sohbet eden Müftü Yavuz Karabayır, kurs öğreticileriyle görüşerek istek ve sorunlarını dinledi. Geleceğin teminatı olan yavrular için her zaman hizmete hazır olduklarını, belirten Müftü Karabayır öğreticilerin de bu konuda ellerinden gelen gayretleri göstermelerini istedi.

Ziyarette bir konuşma yapan Müftü Yavuz Karabayır, “Çocuklarımızın kendi seviyesine uygun olarak; Allah ve Rasûlü’nü sevmeleri, Kur’an-ı Kerim’i içerik ve anlam bütünüyle tanımaları önem arz etmektedir. Burada, çocuklarını bu kurslara gönderen anne-babaları ve ayrıca da çocuklarla yakından ilgilenen özverili ve gayretli Kur’an Kursu Öğreticilerini yürekten kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.